2 NRHA World Champion titels voor Piet Mestdagh

15/12/2019 – Recentelijk zijn de NRHA wereldranglijsten bijgewerkt. Een aantal World Champion titels, Reserve World Champion titels en Top 10 noteringen staan op naam van Europese ruiters.
☺ Met slechts $ 141,75 op nummer 2 voeren de Canadees Morey Fisk (CAN) en Chicks Smokingun in bezit van Sabine Schmid de Open ranglijst aan. Op plaats 2 staan de Belgische Ann Fonck (BEL) en Spook N Perla in bezit van Golden Paint Ranch. Fonck bezet met Made In Walla in bezit van Sabine Lisec tevens plaats 3. Deze strijd hoeft echter nog niet beslist te zijn. Op 21 december wordt in Bodiam (GB) nog een wedstrijd verreden met een $ 1.000 added Open klasse.
☺ De Oostenrijker Klaus Lechner en Cody Rooster Delmaso in bezit van Julia Gaupman-Lechner zijn NRHA Intermediate Open World Champions.
☺ De 19-jarige Belg Nimroid Vannietvelt en Gunnerlicious in bezit van Steve Vannietvelt en Gina de Pauw zijn NRHA Intermediate Open Reserve World Champions. Een flinke prestatie in zijn eerste jaar in de Open competitie. De Italiaan Markus Schopfer en de in eigen bezit zijnde Jokin Whiz bezetten plaats 3. De Nederlander Roy van der Hoeven en This Dun Is Spaton in bezit van Inanna Versteeg staan op plaats 4.
☺ De Belg Piet Mestdagh en Reining Whiz zijn zowel NRHA Non Pro World Champions als NRHA Intermediate Non Pro World Champions. Ondanks de ongelukkige val op de Equitá Lyon (FR) waardoor de combinatie werd uitgeschakeld heeft Mestdagh zijn posities kunnen behouden. De jarenlange jacht op de titel is eindelijk beloond.
☺ De Nederlandse Pien Boots en Mc Jacs Tuff Girl in bezit van Marina Coppes staan op plaats 3 in de Limited Non Pro divisie.
Bezoek www.nrha.com voor de volledige ranglijsten.

©2019 WRS Nieuws

Foto: Piet Mestdagh en Reining Whiz. Foto: Troullioud Fotografie, NL


Category: Nederlands

error: Content is protected !!