Jimmy en Ruben aan start Tulsa Reining Classic

16/08/2017 – De Tulsa Reining Classic heeft dit jaar plaats vanaf 28 augustus – 3 september in de Expo Square in Tulsa, Oklahoma. Jimmy van der Hoeven komt in de $ 60.000 added Hollywoodstinseltown Open Futurity aan start met Lil Red Dreamer [Magnum Chic Dream]. In de $ 20.000 added Developing Horse Futurity start hij met Magnify [Magnum Chic Dream]. Beide paarden zijn eigendom van Casey & Kathy Hinton. De Developing Horse Futurity is bedoeld voor 3-jarigen die nog niet helemaal klaar zijn voor het ‘grote’ werk en niet deelnemen in de Open Futurity. Ruben van Dorp komt in de Open Futurity aan start met Gunners Fashion Chic [Gunner, eigenaar Peter Morgan] en in de Developing Horse Futurity met Gotta Rawhide Whiz [Spooks Gotta Whiz, eigenaar Jeffrey Tuttle] en Spooks Got Mischief [Spooks Gotta Whiz, eigenaar Cammie Laborde].
Kijk voor aanvullende informatie op www.tulsareining.com.

©2017 WRS Nieuws


Category: Nederlands

error: Content is protected !!