AQHA beëindigt Incentive programma

22/08/2017 – De AQHA zet een punt achter het AQHA Incentive programma. Vanaf direct kunnen geen hengsten meer worden ingeschreven en 2018 is het laatste jaar dat veulens nog kunnen worden genomineerd. Het AQHA Incentive Fonds heeft sinds haar oprichting meer dan $ 80 miljoen uitbetaald. De afgelopen 10 jaar raakte de belangstelling voor deelname aan het programma achterop wat AQHA heeft doen besluiten het programma te beëindigen. Wanneer de laatste uitbetalingen worden gedaan is nog niet bekend, maar naar verwachting zal dat in het jaar 2020 zijn.
Mensen die hun hengst of veulen in 2017 hebben genomineerd, kunnen verzoeken om restitutie van het nomimatiegeld of besluiten deel te blijven nemen aan het fonds terwijl het wordt afgebouwd. Verzoeken tot restitutie dienen uiterlijk 30 september 2017 te worden ingediend. Hiertoe kan contact worden opgenomen met Brianna Charles via bcharles@aqha.org.

©2017 WRS Nieuws


Category: Nederlands

error: Content is protected !!