Western Experience Cowboy Challenge

04/01/2017 – De 22ste editie van het bekende en populaire Country Festival Western Experience (WE) heeft plaats op 28 en 29 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit jaar heeft WE de WE Cowboy Challenge geprogrammeerd.
Er zijn 4 jackpot klassen uitgeschreven: Showmanship at Halter, Western Horsemanship, Western Pleasure en Trail, met elk maximaal € 650,00 prijzengeld. Het maximale aantal inschrijvingen per klasse is redelijk optimistisch: 24. Bij minder dan 6 inschrijvingen wordt de desbetreffende klasse geannuleerd. Daarnaast is een Barrel Race- en Pole Bending jackpot klasse uitgeschreven met maximaal € 1.100 prijzengeld per klasse. Het maximale aantal deelnemers is zo mogelijk nog optimistischer: 40. Bij minder dan 6 aanmeldingen wordt desbetreffende onderdeel geannuleerd.
Informatie over deze WE Cowboy Challenge is moeilijk te achterhalen Men zou bijna denken dat WE blij is als het wordt geannuleerd en de focus gewoon op een mega Country Festival kan leggen.
Meer informatie over de WE Cowboy Challenge kan worden opgevraagd bij Esther Eikelhof via wejackpotshow@gmail.com. Meer informatie over WE 2017 vind je op www.westernexperience.com.

©2017 WRS Nieuws

Category: Nederlands

error: Content is protected !!