NRHA Juryleden

10/01/2017 – NRHA Professional Roy van de Hoeven is geslaagd voor het NRHA jury examen. Hij is hiermee de 8ste Nederlander die zijn kaart behaald. Van deze 8 personen zijn er inmiddels 3 die het privilege uit eigen wil om voor hen moverende redenen naast zich neer hebben gelegd: Simone de Geus, Mike Bontenbal en Bea Versélewel. De juryleden die nu nog actief zijn, zijn Dave Young, Rieky Young, Patricia Huijberts, Astrid Bouwmeester en Roy van der Hoeven. In België zijn volgens het huidige NRHA overzicht nog 3 juryleden actief: Jan Boogaerts, Anthony Ward en Sunshine Cowan. Voormalig juryleden Jeff Delaet, Patrick Loncke en Susy Baeck zijn van de lijst verdwenen. Er staan de komende tijd 2 NRHA Judge Schools en Applicant Seminars in Europa op het programma: vanaf 3-5 maart in Frankrijk (Lyon) en vanaf 17-19 maart in Oostenrijk (Wenen).

©2017 WRS Nieuws

Category: Nederlands

error: Content is protected !!