A Vintage Smoke en Vanlandingham L4 Open Derby Champion

21/06/2020 – Met de score 227,5 claimden Jason Vanlandingham en A Vintage Smoke [A Sparklin Vintage] in eigendom van Diana Mesmer] gisteravond de NRHA L4 Open Derby Champion titel. De reserve titel was met de score 226,0 voor Nathan Piper en Patriot [Smart Spook] in eigendom van Shanon Reid. De Nederlander Jimmy van der Hoeven en Guaranteed A Magnun [Magnum With A Dream] in eigendom van Chad & Molly Cherry eindigden met de score 222,5 op plaats 4.
De titel in L3 ging met de score 222,5 naar Kole Price en Gunna Stop [Gunnatrashya] in eigendom van Amber Gokey. De Duitser Arno Honstetter en Special Made Whiskey [Gunners Special Nite] in eigendom van Gordon Robinson pakte met de score 220,5 niet alleen de L3 reserve titel, maar tevens de L2 titel. De Nederlander Ruben van Dorp eindigde in L3 met de in eigen bezit zijnde Spooks Gotta Crush [Spooks Gotta Whiz] met een 219,0 op de gedeelde plaats 3. De reserve titel in L2 ging met een 218,0 naar Cody Sapergia en Chicowhiz [Smart Chic Olena] in eigendom van LaRizzi Corporation.
In L1 ging de titel met een 214,5 naar Torri Sims en Codalicious [Electric Code] in eigendom van Loren Booth. Tell Edgmon en Shiney Chexy Chic [Shine Chic Shine] in eigendom van Texas Horse Power Ranch LLC claimden met een 213,5 de reserve titel.
Bezoek www.nrhaderby.com voor de volledige uitslagen.

©2020 WRS Nieuws

Foto: A Vintage Smoke en Jason Vanlandingham. Foto: Waltenberry, VS


Category: Nederlands

error: Content is protected !!