Ann Fonck aan de leiding in IRHA L4 Open Derby voorronde

23/05/2019 – Gisteren zijn de voorrondes van de met $ 76.827 additioneel prijzengeld gedoteerde IRHA Open Derby afgesloten en de finalisten zijn bekend. Ann Fonck leverde een fantastische prestatie en kwalificeerde zich met 2 paarden voor de L4 finale. Met de 5-jarige merrie Gunners Specialolena [Gunners Special Nite], eigendom van Diego dalla Gassa (IT), reed zij de top score 221,5 en met de 5-jarige merrie Spook N Ruffles [Smart Spook], eigendom van Brigitte Steiner (DE) de score 220,5. Een 221,5 werd eveneens gereden door de Pool Lukasz Czechowicz en de 6-jarige ruin CSG Magnifique Gun [Colonels Shining Gun], eigendom van Katarzyna Roleska (PL). Het lukte NRHA $ 1 miljoen ruiter Cira Baeck niet om een ticket voor de finale te bemachtigen.
Petra van Ede en de 5-jarige merrie Cee U In Tinseltown [Hollywoodstinseltown], eigendom van Gisela Haas, reden een 218,0 en kwalificeerden zich daarmee voor de L4 en L3 finale. De top score 219,0 in zowel L3 als L2 is gereden door de Italiaan Nico Sicuro en de 7-jarige hengst Sugar Little Step [Wimpys Little Step], eigendom van Quarter Dream SRL (IT).
Jeugdruiter Nimroid Vannietvelt en de 7-jarige ruin Whiz Genuinefootwork [Who Whiz It], eigendom van Steve Vannietvelt en Gina de Pauw, kwalificeerden zich met de score 212,0 voor de L2 en L1 finale. De top score 216,5 in L1 is gereden door de Italiaan Luca Dossetto en de 6-jarige hengst Surprise Me Chic ARC Antaris Surprise], eigendom van Natalia Gambino.
De finales worden op zaterdag 25 mei verreden.

©2019 WRS Nieuws

Foto: Ann Fonck en Gunners Specialoloena. Foto: Andrea Bonaga, IT


Category: Nederlands

error: Content is protected !!