Bijzondere uitslagen IRHA Open Futurity 3-jarigen

01/12/2019 – De laatste finales van de IRHA Futurity zijn gisteren in Cremona (IT) verreden: de € 290.000 added Open Futurity finales voor 3-jarigen. De uitslag mag bijzonder worden genoemd. Zowel de L4 als de L3 finale eindigde in een co-Championship
In L4 werd de titel met een 223,5 gedeeld door de Italiaan Mirko Midili en de Pool Lukas Czechowicz, als laatste aan start. Midili aan boord van Not Black at All [Not Ruf At All] in bezit van Luga Quarter Horses (IT) en Czechowicz aan boord van Copyride [Colonels Shining Gun] in bezit van Katarzyna Roleska (PL). De Italiaan Gennaro Lendi en Oak Face Bonita [Pale Face Dunnit] in bezit van Mauro Taccia (IT) eindigden met een 219,5 op plaats 3. De Belgische top- en $ 1 Million ruiters Bernard Fonck en Cira Baeck -Ann Fonck had uitgeschreven- presteerden meer dan teleurstellend. De penalty box werd meerdere malen geraakt en de manoeuvres werden in tegenstelling tot het hoge niveau waarop door hen doorgaans wordt gepresteerd matig uitgevoerd. Het hoogst haalbare was een 215,0.

In L3 waren het de Italianen Mirko Piazzi en Massimiliano Ruggeri die met een 216,0 zij aan zij op trede 1 van het podium stonden. Piazzi reed Spooks Of Genius [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Vittorio Rabboni (IT); Ruggeri Tinselmartin [Hollywoodstinseltown] in bezit van Marino Pilotto (IT). De Duitser Grischa Ludwig en West Coast Trash [Gunnatrashya] in bezit van Uta Moll (DE) eindigden met een 215,5 op plaats 3.
In L2 was het druk op het podium, volledig bezet door Italianen. De titel ging met een 214,0 naar Giacomo Ronchi en Magnetic Master [Master Snapper] in bezit van Azienda Agricola Cuochi (IT), de reserve titel met een 213,5 naar Nicola Cardioli en Spook Gotta Dance [Spooks Gotta Gun] in bezit van Quarter Dream SRL (IT) en de gedeelde plaats 3 met een 213,0 naar Nico Sicuro en Spook Gotta Dance [Spooks Gotta Gun] in bezit van Quarter Dream SRL, Mattia Nadalini en zijn eigen Great Dolomythic [RS Great Jac Feona] en Stefano Angelucci en zijn eigen Zag Ebony Gun [Shine Chic Shine]. Ook hier was de Belgische deelname van Matyas Gobert en Heez Ceejay Whiz GG [CJ Whiz] in bezit van Crystelle Bazetoux (BE) met een 204,0 teleurstellend.
In L1 was de Champion titel voor Nadalini. De reserve titel werd met de score 211,5 gedeeld door de Italiaan Genni Lazzarini en zijn eigen DS Little Ottaviogun [GFC Quixote Gun] en de Duitser Markus Süchting en Mello Yello Yersey [Yellow Jersey] in bezit van Kay Schröder (DE).

©2019 WRS Nieuws

Foto’s: boven Midili en Not Black At All, onder Czechowicz en Copyride. Foto’s: Andrea Bonaga, IT


Category: Nederlands

error: Content is protected !!