Debuut Run For A Million

10/04/2019 – Europa heeft bewezen vooruitstrevend te zijn op het gebied van Reining, maar ook in de VS zit men niet achterover. Onlangs is de Run For A Million geïntroduceerd, een initiatief van Taylor Sheridan in samenwerking met Amanda Brumley van Brumley Management Group LLC (BMG). BMG is jaarlijks verantwoordelijk voor drie grote Reining  evenementen: de Cactus Reining Classic, Reining By The Bay en de High Roller Reining Classic.
De Run For A Million wordt vanaf 15-17 augustus 2019 verreden in het South Point Arena and Equestrian Center in Las Vegas, Nevada. Twaalf ruiters (op uitnodiging), waaronder de meest succesvolle NRHA professionals uit de geschiedenis, zullen strijden om een bedrag van $ 1 miljoen. Aanvullend op dit hoofdonderdeel van het programma is een $ 100.000 added Shoot Out uitgeschreven, toegankelijk voor alle ruiters en paarden. De top vijf ruiters van de Shoot Out finale stellen hun ticket voor deelname aan de  Run For A Million 2020 zeker. 
Andere onderdelen van het programma zijn het Run For A Million Rookie kampioenschap, een $ 50.000 added Run For A Million Non Pro kampioenschap en een $ 50.000 added Freestyle Reining (deelname op uitnodiging). Ruiters kunnen zich voor deze kampioenschappen kwalificeren op de NRBC in Katy, Texas, de NRHA Derby in Oklahoma City, Oklahoma, en de Reining By The Bay in Woodside, Californië.
Voor aanvullende informatie over de Run For A Million kan contact worden opgenomen met Amanda Brumley via brumleyevents@gmail.com.

©2019 WRS Nieuws


Category: Nederlands

error: Content is protected !!