Dominik Reminder domineert voorrondes NRHA Germany Breeders Futurity

09/10/2019 – De voorrondes van de NRHA Germany Breeders Futurity welke in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) wordt verreden zijn gisteren afgerond.
☺In de Non Pro divisie voor 3-jarigen nam de Oostenrijker Wolfgang Hammer met Baddestchicintown [Hollywoodstinseltown] met de score 216,0 de leiding in zowel L4 als L3 en L2. In L1 reden de Duitse Franziska Wallner en She Jerseylicious [Yellow Jersey] de top score 211,5. De Belgische Emmalee Penha en Dunitgottheblue [Spat A Blue] kwalificeerden zich met een 209,0 voor zowel de L2- als L1 finale.
☺In de Non Pro divisie voor 4-jarigen nam de Spaanse jeugdruiter Andreu Nogue Puig met A Whiz N Cash [Custom Cash Advance] met een 219,0 de leiding in zowel L4 als de Youth divisie. In L3 en L2 reed Wolfgang Hammer met Chicago Lena [Smart Chic Olena] de top score 218,5. In L1 reden zowel de Oostenrijkse Michaela Kogler en Thisroostergotsmarts [Smart Chic Olena] als Emmalee Penha en CSG TinslelJo [Colonels Shining Gun] de top score 215,0. Penha kwalificeerde zich tevens voor de L2 finale.
☺In de Open divisie voor 3-jarigen werd de top score 222,0 in L4 gereden door de Duitser Dominik Reminder en Oak Face Bonita [Pale Face Dunnit] in eigendom van Mauro Taccia. De Israëliër Guy Zemah en Wimpys Step Gun [Pale Face Dunnit] in eigendom van Erin Duddy gaan met een 219,0 aan de leiding in L3 en L2. De top score 217,0 in L1 staat op naam van de Duitser Markus Süchting en Mello Yello Jersey [Yellow Jersey] in eigendom van Kay Schröder. De Belgische Ann Fonck kwalificeerde zich met 2 paarden voor de L4 finale. Met Lil Trouble Spook [Smart Spook] in eigendom van Codan NV reed zij een 220,0 en met BMS Whizalotof¨Gold [Hollywood Gun It] in eigendom van Manuela Höll een 218,0. De Belg Gilles Huyghe en Grace Flash Star [Smart Spook] in eigendom van Pascale de Decker kwalificeerden zich met een 209,0 voor de L1 finale.
☺In de Open divisie voor 4-jarigen nam Dominik Reminder en Got My Baileys [Wimpyneedsacocktail] in eigendom van Martin Bachmann wederom de leiding in L4 met de top score 222,5. De Duitser Grischa Ludwig en Gunnanicya MM JB [Gunnatrashya] in eigendom van Alexandra Schmitz namen met de score 222,0 de leiding in L3. De Italiaan Stefano Ferri en TG West Joe Cash [Lil Joe Cash] in eigendom van Giampiero Toarmina reden de top score 220,0 in L2 en de Duitser Levin Ludwig en Einsteins Resolve [Einsteins Revolution] in eigendom van Hans Isler de top score  217,5 in L1. Bernard Fonck kwalificeerde zich met Spook Sunburst [Great Sun Burst] in eigendom van Koen Symoens met een 221,0 voor de L4 finale. Ann Fonck kwalificeerde zich wederom met 2 paarden voor de L4 finale. Met Smart Little Ruffle [Smart Spook] in eigendom van Brigitte Steiner reed zij een 219,5 en met Smart Ruffle [Smart Spook] in eigendom van Schlager & Nestelberger Partnership een 219,0.
De finales voor 3-jarigen worden op vrijdag 11 oktober verreden, de finales voor 4-jarigen op zaterdag 12 oktober.

©2019 WRS Nieuws

Foto: Dominik Reminder en Got My Baileys. Foto: Tom Hautmann, DE


Category: Nederlands

error: Content is protected !!