Duitsland geeft selectie FEI WEG 2018 vrij

09/08/2018 – De Duitse Bondscoach Reining Nico Hörmann heeft de Duitse selectie bekend gemaakt voor deelname aan de FEI Wereld Ruiter Spelen die in september in Mill Spring in Noord Carolina worden gehouden. Duitsland zal worden vertegenwoordigd door een team en een individuele ruiter.
☺ Grischa Ludwig en de 8-jarige Paint Horse merrie Ruf Lil Diamond [Jazalina Diamond], eigendom van Olivier Schliesser en Alexandra Schmitz.
☺ Julia Schumacher en de 8-jarige hengst Coeurs Little Tyke [Coeur D Wright Stuff], eigendom van Hans-Georg Holzwarth.
☺ Non Pro ruiter Gina Maria Schumacher en de 8-jarige hengst Gotta Nifty Gun [Dun It Gotta Gun], eigendom van CS Ranch.
☺ De in Amerika werkzame Robin Schöller en de 7-jarige ruin Wimpy Kaweah [Wimpys Little Step], eigendom van Julia Beth Henderson.
☺ Markus Süchting en de 12-jarige hengst Spotlight Charly [As Smart As Charley], eigendom van Susanne Schöning.
Als reserve combinaties staan Elias Ernst en de 13-jarige hengst USS N Dun It [Reminic N Dunnit], eigendom van Christine Wilinski, en Maria Till en de 9-jarige hengst ARC Captain [Master Snapper], eigendom van Thomas Till op de lijst.
Welke ruiters deel gaan uitmaken van het team en welke ruiter individueel zal starten wordt kort voor aanvang van de Spelen bekend gemaakt. De teamcompetitie, gelijktijdig met de 1ste voorronde voor de individuele competitie, wordt op woensdag 12 september verreden, de 2de voorronde voor de individuele competitie op donderdag 13 september en de individuele finale op zaterdag 15 september. Bezoek www.tryon2018.com voor aanvullende informatie.

©2018 WRS Nieuws


Category: Nederlands

error: Content is protected !!