Europeanen in NRHA Non Pro Futurity finales

04/12/2019 – De voorrondes van de NRHA Non Pro Futurity zijn verreden in Oklahoma City (VS). De combinaties die zich rechtstreeks hebben gekwalificeerd voor de finales staan vast. Een aantal deelnemers dat in deze eerste ronde de boot heeft gemist krijgt vandaag nog een herkansing in de consolerende ronde. De navolgende Europese ruiters kwalificeerde zich rechtstreeks.
De Duitse Janine Ketterer en KR Smart Gal [Smart Spook] kwalificeerden zich met een 216,5 voor zowel de L4 als L3, L2 en L1 finale. In L1 nam Ketterer de leiding, in L2 eindigde zij op plaats 2, in L3 op plaats 4 en in L4 op plaats 6.
De Duitse Gina Maria Schumacher kwalificeerde zich met 2 paarden voor de L4 finale. Met zowel One Mr JJ [Colonels Shining Gun] als CS Gotta Work [Lil Joe Cash] reed Schumacher een 215,0 en eindigde daarmee op de gedeelde plaats 12.
De Oostenrijkse Tina Künstner-Mantl en JP Hang Ten Rebel [Hang Ten Surprize] kwalificeerden zich met een 212,0 voor de L3 finale.
De top score 218,0 werd gereden door zowel Jessicah Keller met Snips Shining Gun [Colonels Shining Gun] als Jesse Asmussen met Ruf Style Of Play [Not Ruf At All].
De Non Pro finales worden op vrijdag 6 december verreden.

©2019 WRS Nieuws

Foto: Jessicah Keller en Snips Shining Gun. Foto: Waltenberry, VS


Category: Nederlands

error: Content is protected !!