FEI Kampioenschappen Reining 2020 van de baan

04/05/2020 – In verband met de wereldwijde COVID-19 situatie zijn het FEI Wereld Kampioenschap Reining Senior Riders en de FEI Europese Kampioenschappen Junior- en Young Riders welke vanaf 14 tot en met 18 juli zouden plaatshebben op de CS Ranch in Givrins (CH) geannuleerd.
Omdat Reining geen Olympische discipline is, worden de Wereld Kampioenschappen Reining eens in de 2 jaar verreden, om en om als evenement op zich en als onderdeel van de FEI Wereld Ruiter Spelen. De FEI Wereld Ruiter Spelen hebben in 2022 weer plaats, maar de disciplines Reining en Endurance zijn nog niet toegewezen. De Wereld Kampioenschappen Springen, Dressuur, Para Dressuur en Voltige worden in augustus 2022 in Herning (DK) verreden; de Wereld Kampioenschappen Endurance en Mennen in september 2022 in Pratoni del Vivaro (IT).
Op de Wereld Ruiter Spelen in 2018 in Tryon (VS) claimde de Belg Bernard Fonck met What A Wave [Tidal Wave Jack] van Steve Vannietvelt en Gina de Pauw de World Champion titel. Fonck mag deze titel nu nog minimaal 2- en wellicht zelfs nog 4 jaar voeren.

©2020 WRS Nieuws


Category: Nederlands

error: Content is protected !!