Finalisten NRHA Open Futurity staan vast

29/11/2018 – Na het verrijden van de halve finales staan de finalisten van de $ 527.500 added NRHA Open Futurity vast. In L4 gingen Casey Deary en Gunnarickashay [Gunnatrashya, eigenaar Jody & Jolan Puno] met de samengestelde score 449,0 aan de leiding. Deary kwalificeerde 3 paarden voor de finale. Met Americas Supermodel [Walla Walla Whiz, eigenaar Whitmarsh Arcese Partnership] reeds hij de samengestelde score 444,0 en met Gunna Outshine Ya [Gunnatrashya, eigenaar Virginia Langley] de samengestelde score 443,5.
Austin Lee Roush en Gunna Stop [Gunnatrashya, eigenaar Alexandria Gokey] namen met de samengestelde score 448,5 de leiding in L3, L2 en L1.
In de Prime Time divisie gingen Mike McEntire en Pale Face Whiz [Pale Face Dunnit, eigenaar Everett & Karen Wiggins] met de samengestelde score 442,5 aan de leiding.
Ruben van Dorp en zijn eigen Spooks Gotta Crush [Spooks Gotta Whiz] kwalificeerden zich met de samengetelde score 440,5 voor zowel de L4 als L3 finale. Het lukte Jimmy van der Hoeven dit keer niet om zich voor een der finales te kwalificeren. Dat lukte ook overigens ook NRHA $ 6 Million Dollar Rider Shawn Flarida niet. De finales worden op zaterdag 1 december verreden. De competitie is live te volgen via www.nrhafuturity.com.

©2018 WRS Nieuws

Foto: Casey Deary en Gunnarickashay. Foto: Waltenberry, USA


Category: Nederlands

error: Content is protected !!