Goede Halter resultaten voor Nederlanders en Belgen op Q19

10/10/2019 – Vandaag zijn op de Q19 in Aken de laatste Halter klassen afgerond. De Nederlandse en Belgische deelnemers kwamen goed weg in de categorieën waaraan zij deelnamen.
☺De Nederlandse Tessa Harren en You Dont Fool Me wonnen goud in de categorie Amateur 3-Year-Old Geldings en de Nederlandse Sarah de Weerd goud in de categorie 3-Year-Old Geldings De ruin werd tevens twee maal uitgeroepen tot Grand Champion Amateur en twee maal tot Grand Champion. Met Walking On A Dream in eigen bezit won De Weerd goud in de categorie 3-Year-Old Mares en de merrie werd tevens drie maal uitgeroepen tot Grand Champion.
☺De Nederlandse Karin van Bekkum en Every Day A Hot Step in eigendom van Yvette van Bekkum wonnen goud in de categorie Amateur 3-Year-Old Mares en de merrie werd twee maal uitgeroepen tot Grand Champion.
☺De Nederlandse Nancy van Aken en Nobodyz Business wonnen zilver in de categorie Amateur Weanling Stallions; de Belgische Barbara Ceusters zilver in de categorie Weanling Stallions. Van Aken won met In My Blood zilver in de categorie Amateur Yearling Mare; Ceusters zilver in de categorie Yearling Mares.
☺De Belg Tom Calié en The Rock Vantage in eigen bezit wonnen brons in de categorie Yearling Mares.
☺De Belgische Nicole Joossens en HC Kiss Me Wisely wonnen goud in de categorie Amateur Yearling Geldings en de Belgische Christel Poels goud in de categorie Yearling Geldings. Poels won met DM Blazing The Moon in eigen bezit goud in de categorie 2-Year-Old Geldings.
Bezoek www.dqha.de voor alle Halter resultaten.

©2019 WRS Nieuws

Foto: Tessa Harren en You Dont Fool Me. Foto: Lux Company, DE


Category: Nederlands

error: Content is protected !!