Indy Roper NRHA L4 Non Pro Derby Champion

20/06/2020 – Indy Roper en Spooks Show Time [Spooks Gotta Whiz] kwamen als 2de combinatie aan start in de NRHA L4 Non Pro Derby finale welke gisteren in Oklahoma City is verreden en met de score 222,5 claimden zij uiteindelijk de titel. De reserve titel kwam met een 220,0 op naam van Kim Mühlstätter en Spooks Grand Slam [Spooks Gotta Whiz]. De Britse Francesca Sternberg en Spooks Gotta Lena [Spooks Gotta Whiz] eindigen met een 213,0 op de gedeelde plaats 10.
L3 kwam met de score 215,0 op naam van Samantha Smith met Drinkin Moonshine [Shine Chic Shine]. De reserve titel werd met de score 214,0 gedeeld door de jeugdruiters Addisyn Schmersal met Black Gun Face [Pale Face Dunnit] en McKinnon Larcombe met Gunners Bar Fly [Gunner]. Sternberg eindigde op de gedeelde plaats 4.
In L2 pakte Schmersal de reserve titel. De titel ging met de score 215,0 naar jeugdruiter Madison Gustin en Win My Cash [Lil Joe Cash]. Gustin claimde tevens de L1 titel. In deze divisie ging de gedeelde reserve titel met een 212,5 naar Giorgia Medows met Isnt She Perfect [Walla Walla Whiz] en Rachel Tillman met Benjamin Sprite [Custom Crome].
De NRHA Derby Youth Champion titel ging met de score 219,5 naar Samuel Flarida en Hollywooddirtysecret [Hollywoodstinseltown]. De Canadese Jennifer Neudorf en Shining In Town [Hollywoodstinseltown] claimden met een 216,5 de reserve titel.
In de Prime Time divisie ging de titel naar Tami Nelson en Mr Masota Star [Wimpys Little Step. De reserve titel was voor Sternberg.
Bezoek www.nrhaderby.com voor de volledige uitslagen.

©2020 WRS Nieuws

Foto: Indy Roper en Spooks Show Time. Foto: Waltenberry, VS


Category: Nederlands

error: Content is protected !!