Llyda Stables transformeert in Barelhof Sport Horses

16/07/2020 – Llyda Stables in Destelbergen (BE), waar de afgelopen jaren menig western evenement is georganiseerd, is verkocht en gaat verder onder de naam Barelhof Sport Horses. De nieuwe eigenaar is de familie Merckx. De 25-jarige Yolan Merckx, woordvoerder, heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als internationaal springruiter en zal zijn aandacht ook in de toekomst op het springen richten. De vrees van veel western ruiters dat de locatie voor hen volledig uit beeld raakt, is echter ongegrond.
Yolan: ‚ÄúWij hebben de toekomstplannen nog niet volledig helder, maar de mogelijkheid tot het organiseren van western evenementen blijft er zeker. Afgelopen weekeinde was ik aangenaam en positief verrast met de wedstrijd van NRHA Belgium die op onze nieuwe locatie plaatshad en een vari√ęteit aan paardenevenementen willen wij graag blijven bieden. Ook de mogelijkheid tot pension blijft bestaan. Ons plan is in eerste instantie de locatie te verfraaien. Zo zal als een van de eerste verbeteringen de wedstrijdpiste aan √©√©n kant worden toegemaakt waardoor het fraaier oogt. Meerdere verbeteringen staan in de planning. Op 28¬†september wordt wel de bodem van de wedstrijdpiste vervangen door een Geopad bodem want dan begint het indoor springseizoen. Alle western evenementen die voor dit jaar nog op onze locatie gepland staan kunnen daarom gewoon doorgang vinden, dat kan ik u verzekeren. Als het springseizoen vanaf april 2021 weer buiten gaat plaatshebben, gaan wij bezien of wij de bodem van de wedstrijdpiste weer tijdelijk gaan vervangen zodat er ook weer western wedstrijden kunnen plaatshebben.
Wij werken momenteel aan onze nieuwe website www.barelhof.be waarop tezijnertijd aanvullende informatie is te vinden.‚ÄĚ
Al met al positief nieuws voor zowel de Spring- als Western wereld.

©2020 WRS Nieuws


Category: Nederlands

error: Content is protected !!