Nieuwe Hop Top Show op Equitana 2019

19/12/2018 – Equitana 2019 heeft plaats vanaf 9-17 maart in de Beurshallen van Essen (DE). Zeer gewaardeerd bij het publiek is elk jaar weer de zogenoemde Hop Top Show. Dit jaar is dat “LaOra”. LaOra (De Tijd) houdt het publiek 2 uur vast met een gevarieerd programma met onder andere vrijheidsdressuur, quadrilles, acrobatische toeren op de rug van het paard, kleurrijk opreden van pony’s en klassieke elementen uit de disciplines dressuur, springen en mennen. Optredende artiesten in de Hop Top show zijn onder andere:
☺ Alma Vaquera uit Frankrijk, de ontdekking van het jaar.
☺ De zussen Isaora and Jezabel Marques uit Spanje, pas 15 en 18 jaar oud, die met een moderne interpretatie Garoccha rijden laten zien.
☺ Guillaume Mauvais uit Frankrijk die een show opvoert met 10 Comtois paarden.
☺ Het Oostenrijkse Friese Stamboek Showteam dat “Moments in Back” presenteert.
☺ De zwevende Franse showlegende Lorenzo, de klapper op de vuurpijl, die zijn Iberische witte Lusitano paarden met onzichtbare hulpen lijkt te leiden.
LaOra heeft haar première op zaterdag 9 maart en wordt vervolgens opgevoerd op zondag 10 maart, vrijdag 15 maart en zaterdag 16  maart. De show start steeds om 20:uur.
Donderdag 14 maart is de traditionele Westerndag met onder andere een Reining- en Cutting Cup,en als hoogtepunt een avondvullend programma met Monty Roberts live. Meer details volgen.
Tickets voor de Hop Top Show en Equitana 2019 kunnen online worden besteld via www.hop-top-show.com of www.equitana.com

©2018 WRS Nieuws

Foto: Lorenzo en zijn Lusitano paarden. Foto: Equitana, DE


Category: Nederlands

error: Content is protected !!