NRHA Germany Breeders Futurity van start

03/10/2019 – Vanaf 5 tot en met 12 oktober wordt in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) de NRHA Germany Breeders Futurity voor 3- en 4-jarigen verreden. De vooronders voor de $ 26.763 Open- en $ 22.930 added Non Pro Futurity worden op maandag 7 oktober verreden en de voorrondes voor de $ 26,863 added Open- en $ 11.463 added Non Pro Futurity voor 4-jarigen op dinsdag 8 oktober. Nederlandse deelnemers ontbreken; de Belgische kopstukken zullen aanwezig zijn.
☺Cira Baeck komt aan start met de 3-jarige Nightcrawler [CFR Centenario Wimpy] en 4-jarige Ebony Trashya [Gunnatrashya], beiden in eigendom van Maria Cecilia Fiorucci (IT); de 3-jarige Shining Top Gun [Colonels Shining Gun] in eigendom van Netty Kuhn-Grassi (DE); en de 3-jarige Lil Voodoo Chic RD [Shiners Voodoo Dr] en 4-jarige Sparksmokinangel [Gunner], beiden in eigendom van Rüdiger Diedenhofen (DE).
☺Ann Fonck komt aan start met de 3-jarige Lil Trouble Spook [Smart Spook] in eigendom van Codan NV (BE); de 3-jarige BMS Whizalotof Gold [Hollywood Gun It] in eigendom van Manuela Höll (DE); en de 4-jarige Smart Little Ruffle [Smart Spook] in eigendom van Brigitte Steiner (DE).
☺Bernard Fonck komt aan start met de 3-jarige Great Sun Of A Gun [Great Sun Burst] in eigendom  van Monique van der Ven (BE); de 4-jarige Spook Sunburst [Great Sun Burst] in eigendom 7 Heaven Reining Horses (DE); en de 4-jarige SR Wimpys Littlewhiz [Wimpys Littlecolonel] in eigendom van Stefani Orth (DE).
☺Gilles Huyghe komt aan start met de 3-jarige Grace Flash Star [Smart Spook] in eigendom van Pascale de Decker (BE) en de 4-jarige Colonels Whize Gun [Colonels Shining Gun] in eigendom van Hermann Meinert (DE).
De finales voor 3-jarigen worden op vrijdag 11 oktober verreden en de finales voor 4-jarigen op zaterdag 12 oktober.

©2019 WRS Nieuws


Category: Nederlands

error: Content is protected !!