NRHA Professionals of the Year bekend

25/01/2019 – NRHA heeft de namen van de Professionals of the Year 2018 bekend gemaakt.
☺Dan Huss is verkozen tot NRHA Professional Horseman of the Year. Een hoogtepunt uit zijn carrière was het bijdragen aan het het winnen van de gouden medaille in de teamcompetitie van de FEI Wereld Ruiter Spelen 2018 en het winnen van de zilveren medaille in de individuele competitie.
☺Abby Lengel is verkozen tot NRHA Professional Horsewoman of the Year. Lengel is sinds 2007 met de sport verbonden en werkt als assistent trainer en Non Pro coach voor NRHA Million Dollar Rider Casey Deary.
☺Dave Moore is verkozen tot NRHA Non Pro Coach of the Year. Moore staan bekend om zijn onbaatzuchtigheid en zijn tomeloze inzet voor Non Pro ruiters.
☺Dean Latimer is verkozen tot NRHA Youth Coach of the Year. Hij is al meer dan 30 jaar betrokken bij NRHA  en heeft onder andere gewerkt voor Bob Loomis en Arcese Quarter Horses.
☺Trent Harvey is verkozen tot NRHA Up-and-Coming Trainer of the Year. Hij is sinds 2013 lid van NRHA en was assistent trainer van zowel Casey Deary als NRHA Two Million Dollar Rider Jordan Larson.
Op het 2019 NRHA Convention & Awards Banquet dat vanaf 6 tot en met 9 februari in Oklahoma City wordt gehouden zullen de Professionals hun onderscheiding ontvangen.

©2019 WRS Nieuws

Foto: Dan Huss en MS Dreamy. Foto: Erin Gilmore / Shannon Brinkman Photo, USA 


Category: Nederlands

error: Content is protected !!