Reining team WEG Tryon bekend

29/07/2018 – Vanmiddag heeft de KNHS bekend gemaakt welke ruiters voor Nederland gaan deelnemen aan de FEI Wereld Ruiter Spelen die in september in Mill Spring in Noord Carolina worden verreden De Reining delegatie bestaat uit:
☺ Rieky Young en ofwel de 7-jarige hengst Hang Ten and Shine [Hang Ten Surprize] of de 10-jarige hengst Hangten Shiner [Hang Ten Surprize], beiden eigendom van Christine Brazeau (USA).
☺ De in Canada werkzame Michel Sandijck en de 7-jarige merrie Wimpy Snow Gun [Wimpys Little Step], eigendom van André Debellefeuille (CAN).
☺ De in de VS werkzame Hubertus Heule met de 8-jarige merrie Lil Juice [Smart Like Juice], eigendom van Paula Loseke (USA).
☺ Jurgen Pouls en de 7-jarige hengst Royal Jack [Hes A Steppin Jac], eigendom van Anika Barfeld (DE).
☺ Non Pro ruiter Lia Freriks en haar eigen 8-jarige hengst Ready For Revolution [Einsteins Revolution].
KNHS Bondscoach Reining Robert Overbeek meldt dat het teamresultaat het belangrijkste doel is en dat Nederland met deze ploeg voor een plaats bij de eerste tien gaat. “We zijn heel blij dat de KNHS is ingehaakt op onze sport, we hebben inmiddels ook meer kaderleden dan ooit. Als we deze lijn voort kunnen zetten, kunnen we in de toekomst ook zeker mee gaan doen om de medailles.”

©2018 WRS Nieuws


Category: Nederlands

error: Content is protected !!