SG Icetopman en Mirko Midili L4 Open Futurity Champions

07/04/2019 – De scores in de NRHA European Open Futurity finales welke gisteren in Cremona (IT) zijn verreden waren ondoorgrondelijk. De juryleden zaten zeker niet op één lijn. Een verschil van 3 volle punten tussen 2 juryleden was geen uitzondering.
Met de score 220,0 claimde de Italiaan Mirko Midili en SG Icetopman [SG Frozen Enterprise, eigenaar Matteo Capello (IT)] de € 70.000 added L4 Open Champion titel. De reserve titel was met de score 219,5 voor de Belgische Cira Baeck en NF Shining Whiz [Colonels Shining Gun, eigenaar Kim Windey en David Perneel (BE)]. Dit was een van de combinaties die met een enorm verschil in de beoordeling van de manoeuvres werd geconfronteerd. Daar waar het ene jurylid de uitvoering van een manoeuvre beloonde met +1/2, bestrafte de andere deze met -1/2. Een score 0 weerspiegelt een correcte uitvoering van een manoeuvre; veel manoeuvres die een score 0 kregen waren echter absoluut meer dan correct, om van de moeilijkheidsgraad nog maar niet te spreken.
De € 50.000 added L3 Champion titel kwam met de score 219,0 op naam van Gunnanicya MM JB [Gunnatrashya, eigenaar Alexandra Schmitz (DE)] gereden door de Duitser Grischa Ludwig. Met de score 216,5 claimden de Canadees Morey Fisk en A Wallflower [Walla Walla Whiz, eigenaar Annemanna AB (SE)] de reserve titel.
De € 28.148 added L2 divisie kwam met de score 215,0 op naam van de Italiaan Giovanni Masi de Vargas en Bugs At Nite [Gunners Special Nite, eigenaar Mariangela di Pierro (IT)]. De reserve titel ging met een 214,0 naar de Italiaan Alessandro Frassa en de in eigen bezit zijnde Spat Gun Showtime [Spat Split And White]. De Belg Matyas Gobert en de in eigen bezit zijnde Wild West Walla [Walla Walla Whiz] eindigden met een 212,0 op plaats 6. De ruin Walla Whiz N Tibo BB [Topsail Whiz]] van de Nederlandse Suzanne Scharroo, gereden door de Franse Perrine Prevost, eindigde met de score 211,0 op plaats 10 in L2 en op plaats 6 in L1.
In de €14.074 added L1 divisie claimden de Duitse Daniela Saupe en de in eigen bezit zijnde Smart N Surprising [Smart Spook] met de score 215,5 de titel. De reserve titel werd met de score 213,0 gedeeld door de Fransman Clemence Neveux en Sparkin Step [Horizons Big step, eigenaar Dominique Reynaud (FR)] en de Italiaan Alessandro Meconi en Sonita Gotta Whiz [Spooks Gotta Whiz, eigenaar Arturo Pappagallo (IT)].

©2019 WRS Nieuws

Foto: Mirko Midili en SG Icetopman. Foto: Andrea Bonaga, ITA


Category: Nederlands

error: Content is protected !!