Update evenementen

15/05/2020 – Het aantal wedstrijden dat ofwel wordt geschrapt of naar achteren geschoven in verband met de COVID-19 situatie wordt steeds groter.
● Zoals te verwachten was, is het Europees Kampioenschap voor Quarter Horses dat vanaf 7 tot en met 16 augustus in Rieden-Kreuth (DE) zou plaatshebben voor dit jaar geschrapt.
● Eerder deze week maakte NRHA Germany bekend dat de NRHA Germany Breeders Derby welke vanaf 12 tot en met 20 juni in Rieden-Kreuth zou plaatshebben verschoven is naar 18 tot en met 26 september 2020, wederom in Rieden-Kreuth.
● De Oostenrijkse Futurity welke gepland staat vanaf 19 tot en met 23 augustus in Wiener Neustadt (AT) staat vooralsnog overeind, maar de verwachting is dat ook hier een streep doorheen zal worden gehaald.
● In de Verenigde Staten van Amerika is NRHA USA nog erg optimistisch: de NRHA Derby welke vanaf 13 tot en met 21 juni op de agenda staat in Oklahoma City (VS) is nog niet afgelast. Inschrijving verloopt echter zeer moeizaam; er zijn momenteel nog geen 90 paarden ingeschreven.

©2020 WRS Nieuws


Category: Nederlands

error: Content is protected !!