Petra van Ede geeft allen het nakijken

Petra van Ede geeft allen het nakijken

18/09/2021 – Met de score 219,5 reed Petra van Ede (NL) de 3-jarige merrie Orangeisthenublack [Smart Spook] in bezit van Gisela Haas naar zowel de L4- (15 combinaties), L3- (20) als L2 (23) Futurity Champion titel in de NRHA Belgium Open Futurity voor 3-jarigen welke gisteren in Lier (BE) is verreden.
Van Ede kwam als tweede combinatie aan start in het deelnemersveld van totaal 34 combinaties. Zij legde de lat hoog en behield haar toppositie tot aan het einde van de competitie. Van Ede kwam met 3 paarden aan start en ook met de overige 2 paarden leverde zij een goede prestatie. Met de hengst ND Dreamgunner [Magnum Chic Dream] in bezit van Natahlie Derua reed zij een 215,0 en met de merrie Voodoo Steps [Shines Voodoo Dr] in bezit van Gisela Haas een 213,5. Daarmee eindigde zij In L4 op de plaatsen 5 en 7, en in zowel L3 als L2 op de plaatsen 3 en 5.
De reserve titel in L4 werd met de score 218,0 gedeeld door Bernard Fonck (BE) met de merrie PL Miss Gotta Whiz [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Lenka Luckakova en Arnaud Girinon (FR) met de hengst Heza Frozen Inferno [Inferno Sixty Six] in bezit van Società Agricola Le Fattorie Di Matilde. De reserve titel in zowel L3 als L2 was met de score 215,5 voor Kim Obenhaus (DE) met de hengst Voodoos Enterprise [Shiners Voodoo Dr] in bezit van Gradus Berg.
In L1 (14 combinaties) ging de titel met de score 215 naar Jeremy Ropert (FR) en de merrie Jag Spatigun [Colonels Shining Gun] in bezit van Aude Gruber, de reserve titel met de score 210,0 naar Andrea Costa (IT) en de ruin My Guns Melody [Tinker With Guns] in bezit van Joseph Pfaff en plaats 3 met de score 207,0 naar Thimotée Pley (FR) en de merrie Steppin On Smart VVS [Steppin On Sparks Nic] in bezit van Nathalie Gillet.
De Open Futurity voor 3- en 4-jarigen wordt vandaag verreden.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Petra van Ede en Orangeisthenublack. Foto: RCM Fotografie, NL

error: Content is protected !!