Ten Thirty en Deary NRHA L4 Open Futurity Champions

Ten Thirty en Deary NRHA L4 Open Futurity Champions

05/12/2021 – Zij kwamen als eerste combinatie aan start in de tweede sectie van de NRHA Open Futurity finales welke gisteren in Oklahoma City (VS) zijn verreden en legden de lat op 223,5: Casey Deary en Ten Thirty [Gunnatrashya] in bezit van Rancho El Fortin of Coahuila. Hoewel Andrea Fappani met zowel Winding Inferno [Inferno Sixty Six] in bezit van Teton Ridge als Mr Farenheit [Magnum Chic Dream] in bezit van Morin en Van Dorp hier met de score 223,0 dicht in de buurt kwam, werd Deary niet meer geëvenaard en werd Ten Thirty gekroond tot L4 Open Futurity Champion. De Reserve Champion titel werd gedeeld door Winding Inferno en Mr Farenheit.
De Canadees Jesse Beckley reed Trashinyurdreams [Gunnatrashya] in bezit van Norma Siebert met de score 222,5 naar zowel de L3- als L2 Open Futurity Champion titel. De reserve titel in L3 was met de score 222,0 voor Ice Face [SG Frozen Enterprize] in bezit van Bettina Bellini Geno en Joy Ghiselli en gereden door Dakin Allred; de reserve titel in L2 met de score 215,5 voor I Shine At Nite [Gunners Special Nite] in bezit van en gereden door Josh Lyons.
In L1 ging de titel met de score 214,5 naar Sparklins Last Dream [Magnum Chic Dream] in bezit van Viola Scott en gereden door Abby Kampmann. De reserve titel ging met de score 214,0 naar Reyzed On Crush [PS Mega Shine Chic] gereden door Raphael Bourdeau en in bezit van Adh-Mor Ranch.
De Prime Time divisie kwam met de score 223,0 op naam van Dan Huss en This Joe Got A Gun [Lil Joe Cash] in bezit van Jamie Walters. De reserve titel was met de score 222,5 voor Shawn Flarida en Shiner On My Eye [Shiners Voodoo Dr] in bezit van Robert Santagata.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Ten Thirty en Casey Deary. Foto: Waltenberry, VS

error: Content is protected !!