WRS Nieuws is terug

WRS Nieuws is terug

19/01/2023 – Na een lange sabbatical heeft WRS Nieuws besloten haar website een nieuw leven in te blazen. Aanleiding hiertoe is een bericht geweest van de Belg Jan Boogaerts waarin werd vermeld dat de hippische media in België in haar berichtgeving volledig voorbij is gegaan aan het feit dat de Belgische reining ruiter Bernard Fonck in 2022 wederom NRHA Open World Champion is geworden. Dat is slechte één van de vele geweldige prestaties die afgelopen jaar zijn geleverd en buiten dat om is veel gaande geweest op bestuurlijk vlak.
WRS Nieuws werkt nauw samen met De Quarter Western Online en beiden hebben zich gerealiseerd dat de western sport voor de media blijkbaar niet bestaat. Wij beiden veroordelen dit niet alleen als een minachting voor velen die enorm veel energie in deze tak van sport steken en ofwel kleine- of grote prestaties boeken, maar ook als een totale desinteresse.
Vanaf aanstaand weekeinde kruipen wij gezamenlijk weer in de pen om berichten bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Gezien de hedendaagse torenhoge energieprijzen zullen wij wat minder energie in het werk steken dan voorheen, maar dat zal de inhoud van de berichten niet minder accuraat en betrouwbaar maken. Daar kunt u op rekenen.

©2023 WRS Nieuws

error: Content is protected !!