All Bettss Are Off NRHA L4 Open Futurity Champion

All Bettss Are Off NRHA L4 Open Futurity Champion

07/12/2020 – Met de score 225,0 reed Andrea Fappani All Bettss Are Off [Gunner] zaterdagavond in Oklahoma City voor eigenaar Arcese Quarter Horses naar de NRHA L4 Open Futurity Champion titel. Daarnaast plaatste Fappani zich met Thee American Dream [Magnum Chic Dream] van Morris Kulmer gedeeld 3de en met A Smalltown Trick [Tricked Out Spook] van Rancho Oso Rio LLC 7de. Met het totaal van $ 359.407 ($ 250.000 alleen al voor de L4 titel) aan verdiensten die deze prestatie met zich mee brengt heeft Fappani direct een enorme sprong gemaakt richting de grens van de $ 7 miljoen aan NRHA verdiensten. Recentelijk passeerde Fappani de grens van $ 6 miljoen.
Het gat tussen de score met de Reserve Champion, Brian Bell en Gunnabebigtime [Gunnatrashya] in bezit van Tami Nelson, is slechts een 1/2 punt, maar het gat in verdiensten is buiten proportie; de reserve titel ging gepaard met ‘slechts’ $ 118.982.
De NRHA Futurity was de laatste grote internationale wedstrijd van een dramatisch seizoen. Het is afwachten wat 2021 brengt.

©2020 WRS Nieuws

Foto: All Bettss Are Off en Andrea Fappani. Foto: Waltenberry, USA

error: Content is protected !!