Back in business met de Euro Futurity

Back in business met de Euro Futurity

20/05/2021 – Na een lange gedwongen pauze begint het wedstrijdcircuit weer op gang te komen. Na een lange gedwongen pauze komen ook wij weer op gang met het brengen van actueel nieuws op onze vernieuwde websites en facebook pagina’s De Quarter Western Online en WRS Nieuws. Het magazine De Quarter staat vanwege alle maatregelen gepaard gaand met COVID-19 in de wacht, maar ons digitale media zullen net zo sterk en betrouwbaar zijn als voorheen.
De grote binnenkomer qua competitie is de NRHA European Futurity 2020, verschoven vanuit 2019, welke momenteel in Cremona (IT) wordt verreden. De deelnemende paarden zijn inmiddels 5 jaar oud. Later dit jaar volgt de Euro Futurity 2021 voor 4-jarigen.
De voorrondes van de Euro Futurity 2020 zijn inmiddels verreden. Vandaag staan de Non Pro en Open finales op het programma. De volgende Nederlandse en Belgische ruiters komen in de finales aan start.
☺ Bo Brutsaert (BE) met Shiney Peppilena [Shine Chic Shine] voor de L4 en L3 Non Pro finales en met KB CJ Gun [CJ Whiz] voor de L2 Non Pro finale.
☺ Tanja Faes (BE) met KB Silverlining Whiz [CJ Whiz] voor de L3 en L2 Non Pro finales.
☺ Patricia Waaijer (NL) met Shinerslightningbug [Hollywoodstinseltown] voor de L2 en L1 Non Pro finales.
☺ Ann Fonck (BE) met Shines Like Spook [Smart Spook] van Rosanne Sternberg en met Colonels Whize Gun [Colonels Shining Gun] van Hermann Meindert voor de L4 Open finale.
☺ Bernard Fonck (BE) met ND Pop Gun Trash [Gunnatrashya] van Nathalie Derua en met Spat Toy Boy Gun [Spat Split And White] van CS Ranch voor de L4 Open finale.
☺ Petra van Ede (NL) met haar eigen Gunnashowya [Gunnatrashya] voor de L3 Open finale.
☺ Gilles Huyghe (BE) met Smart Spooky Joe [Lil Joe Cash] van Jean Louis Coutrot voor de L3 Open finale.
☺ Wim Vervecken (BE) met MT Leos Smoking Gun [Wimpys Smoking Gun] van Emelda Maertens voor de L3 en L2 Open finales.
De actie is live te volgen via www.andreabonaga.it.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!