Bo steelt de Show in Cremona

Bo steelt de Show in Cremona

21/05/2021 – In de NRHA European Non Pro Futurity finales welke gisteren gelijktijdig met de IHRA Non Pro Futurity finales in Cremona (IT) zijn verreden claimde de Belgische Bo Brutsaert 3 titels. Met KB CJ Gun [CJ Whiz] reed zij de score 216,0, goed voor zowel de NRHA European L3- als L2 Non Pro Futurity Champion titel, alsmede de IRHA L2 Non Pro Futurity Champion titel. Deze overwinning had voor Brutsaert een speciaal tintje: KB CJ Gun is door haar zelf gefokt, evenals moeder KB Jenny Whiz A Gun [Gunner]. Na het gemis van de competitie gedurende lange tijd maakte Brutsaert hier een fantastische comeback. Bo: “Mijn doel was om in de finale te geraken. In de voorrondes moest ik het showen weer even gewoon worden dus de start was wat minder, maar na het rijden van de troostronde had ik het weer helemaal te pakken. De merrie deed het super goed. Dit dank zij het werk van Kim Obenhaus, zij verdient alle krediet. Kim heeft de merrie getraind en gereden tot aan het moment dat ik naar Cremona ben afgereisd.”
Met de score 215,0 claimde de Zwitserse Adrienne Speidel met CDC Cromed Resolve [Custom Del Cielo] zowel de NRHA L3 Euro Futurity Reserve Champion- alsmede de IRHA L4 Futurity Champion titel; de NRHA Euro Futurity L2 Reserve Champion- alsmede de IRHA Futurity L2 Reserve Champion titel was met een 214,0 voor de Italiaan Andrea Iannette met Hollywood Gun Bodo [Hollywood Gun Dunnit].
Brutsaert eindigde met Shiney Peppilena [Shine Chic Shine] in de IRHA L2 Futurity met een 212,5 op plaats 3 en in de NRHA L4 Euro Futurity op plaats 8. Grote winnaar in L4 was de Duitse Gina Maria Schumacher. Met de score 223,0 claimde zij met One Mr JJ [Colonels Shining Gun] glansrijk de Futurity Champion- en met een 220,5 met CS Wallawallaboom [Walla Walla Whiz] de Futurity Reserve Champion titel.
De NRHA Euro Futurity L1 titel werd met de score 212,0 gedeeld door de Italianen Rebecca Sudati met Gun Spark Hollywood [One Gun] en Manuele Maggiorani met OT Skeetme [Skeets Dun]. De IRHA Futurity L4 titel was met een 218,5 voor de Duitse Stephanie Blessing en Dance Gotta Gun [Spooks Gotta Gun].

©2021 WRS Nieuws

Foto: Bo Brutsaert en KB CJ Gun. Foto: Andrea Bonaga (IT)

error: Content is protected !!