NRHA European Derby 2020 van start

NRHA European Derby 2020 van start

29/06/2021 – Morgen begint in Wiener Neustadt (AT) de NRHA European Derby 2020 voor 6-, 7-, 8- en 9-jarige paarden. Men kan zeggen dat het eigenlijk te zot voor woorden is, want we leven inmiddels eind juni 2021, maar de show must go on, koste wat het kost. De NRHA Euro Derby 2021 wordt over 4 maanden, van 27 tot en met 31 oktober, verreden in Lyon (FR).
De Non Pro divisie van de 2020 editie telt 79 inschrijvingen en de Open divisie 80, waaronder enkele Nederlandse en Belgische combinaties.
Suzanne Scharroo (NL) start in de voorronde van de Non Pro divisie met Topsail Wimp BB en Shortyslittlestep BB; Paulus Beurkens (NL) met Customized Whiz; Dries Verschueren (BE) met Missedouttinseltown, HR Spooks Revolution en Smart Little Ruffle; en Catharina Smetsers (BE) met Wimpy Special Gun.
Petra van Ede (NL) start in de voorronde van de Open divisie met Cee U In Tinseltowm in bezit van Gisela Haas; Tiara van Dongen (NL) met ND Im Not A Wimp in bezit van Aurelie Robert; Nimroid Vannietvelt (BE) met Hey Joe in bezit van Steve Vannietvelt en Gina de Pauw en Whiz White in bezit van Elke Thomaes; Ann Fonck (BE) met Gunners Specialolena in bezit van Diego dalla Gassa; en Bernard Fonck met SG Icetopman in bezit van CS Ranch en Spook Sunburst in bezit van 7 Heaven Reining Horses.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!