Non Pro finalisten NRHA Euro Derby staan vast

Non Pro finalisten NRHA Euro Derby staan vast

01/07/2021 – Na het rijden van de voorrondes van de NRHA Non Pro European Derby die momenteel in Wiener Neustadt (AT) wordt verreden staat het veld met finalisten vast. In zowel L4 als L3 nam Francesca Ferrarol (IT) met de 8-jarige hengst Wimpy Margarita [Wimpys Little Step] met de score 217,5 de leiding. In L2 werd de top positie met de score 214,0 gedeeld door Sara Karasova (CZ) met de 6-jarige ruin KH Yankee Step [Rowdy Yankee] en Nicolai Stiller (DE) met de 9-jarige merrie Hollywood Gunrunner [Gunner]. Karasova nam tevens de leiding in L1.
Suzanne Scharroo (NL) kwalificeerde zich met 2 paarden voor de finale van zowel L4 als L3. Met de 7-jarige ruin Shortyslittlestep BB [Wimpys Little Step] reed Scharroo een 213,5 en met de 7-jarige ruin Topsail Wimp BB [Wimpys Little Step] een 211,5. Dries Verscheuren (BE) kwalificeerde zich eveneens met 2 paarden voor zowel de L4- als L3 finale. Met de 6-jarige ruin HR Spooks Revolution [Spooks Gotta Whiz] reed Verschueren de score 215,0 en met de 6-jarige merrie Smart Little Ruffle [Smart Spook] een 214,0.
Het lukte Paulus Beurskens (NL) en Catharina Smetsers (BE ) niet om zich voor een der finales te plaatsen. Beurskens reed met de 9-jarige hengst Customized Whiz [Cromed Out Mercedes] de score 207,0. Smetsers en de 7-jarige merrie Wimpys Special Gun [One Gun] verlieten de arena met een teleurstellende score 193,0.
De finales worden morgen verreden. De actie is live te volgen via https://rh-video.de/livestreaming.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Francesca Ferrarol en Wimpy Margarita. Foto: Tom Hautmann, DE

error: Content is protected !!