Finalisten NRHA Open Euro Derby bekend

Finalisten NRHA Open Euro Derby bekend

02/07/2021 – Gisteren zijn in Wiener Neustadt (AT) de voorrondes van de NRHA European Open Derby 2020 verreden en de finalisten zijn bekend. 22 Combinaties, waaronder enkele Nederlandse en Belgische, gaan door naar de L4-, 19 naar de L3-, 19 naar de L2- en 11 naar de L1 finale.
Met de score 223,0 nam Nico Sicuro (IT) met de 7-jarige hengst Colonels Dancing Gun [Gunner] in bezit van Quarter Dream SRL de leiding in L4, gevolgd met een 221,0 door Ann Fonck (BE) met de 7-jarige merrie Gunners Specialolena [Gunners Special Nite] in bezit van Diego dalla Gassa. Bernard Fonck (BE) reed de 6-jarige ruin Spook Sunburst [Great Sun Burst] in bezit van 7 Heaven Reining Horses met een 219,0 naar plaats 4. Petra van Ede (NL) eindigde met de 7-jarige merrie Cee U In Tinseltown [Hollywoodstinseltown] in bezit van Gisela Haas met de score 216,0 op de gedeelde plaats 17 en verwierf hiermee op het randje haar ticket voor de finale.
In L3 nam de Sloveen Gal Grahelj met de 6-jarige hengst Walla Whiz A Dun It [Walla Walla Whiz] in bezit van Katja Zrimsek met een 219,0 de leiding. Van Ede en Cee U In Tinseltown eindigden op plaats 7 en stelden het ticket voor de finale veilig. Dat deed ook Nimroid Vannietvelt (BE) met de 7-jarige hengst Whiz White [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Steve Vannietvelt & Gina de Pauw met de score 215,5 en de 13de plaats.
In L2 was het wederom Grahelj die de leiding nam. Van Ede en Vannietvelt eindigden respectievelijk op plaats 5 en plaats 8. Tiara van Dongen (NL) reed met de 8-jarige hengst ND Im Not A Wimp [Wimpys Little Step] in bezit van Aurelie Robert de score 213,0 en verwierf op de gedeelde plaats 16 als hekkensluiter haar ticket voor de finale.
In L1 nam Gisela Denk (AT) met de 7-jarige merrie Shinedeninger [Gunnatrashya] in bezit van Gernot Kuttner met een 215,0 de leiding. Aan deze divisie namen Nederlandse- noch Belgische combinaties deel.
De finales worden op zaterdag 3 juli verreden. De actie is live te volgen via https://rh-video.de/livestreaming.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Nico Sicuro en Colonels Dancing Gun. Foto: Tom Hautmann, DE

error: Content is protected !!