Bomvolle agenda komende 10 dagen

Bomvolle agenda komende 10 dagen

12/08/2021 – De wedstrijdagenda voor de komende 10 dagen staat bomvol.
→ NRHA Belgium Power Circuit II is momenteel gaande op Reining Center Meertenhof in Grathem (NL) en duurt tot en met zondag.
→ De Belgen hebben hun hielen amper gelicht of de Dutch Reining Horse Association (DRHA) strijkt neer in Grathem. Vanaf 18 tot en met 22 augustus wordt op Reining Center Meertenhof DRHA Reining Fever 2021 verreden, inclusief het KNHS Reining Kampioenschap 2021. Meer informatie is te vinden op www.drha.nl.
→ Vanaf vandaag tot en met aanstaande zondag wordt op de Horse Academy in Mooslargue (FR) de NRHA III Nations en Zwitserse Derby verreden. Bezoek www.nrha.ch voor aanvullende informatie.
→ In de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) woeden vanaf morgen tot en met zondag de finales van het Europees Kampioenschap voor Quarter Horses verreden. Diverse Nederlandse en Belgische combinaties hebben zich voor de finales geplaatst. Bezoek www.ecqh.ec voor aanvullende informatie.
→ Vanaf 17 tot en met 21 augustus staat in op het Western Training Center HD Schultz in Wiener Neustadt (AT) de $ 83.000 added ARHA Futurity voor 2- en 4-jarigen en ARHA/NRHA Futurity Show op het programma. Meer informatie is te vinden op www.arha.at.
→ Het Belgisch Kampioenschap voor Quarter Horses heeft plaats vanaf 20 tot en met 22 augustus bij Barelhof Sport Horses in Destelbergen (BE). Aanvullende informatie is te vinden op www.prab.be.
In verband met C-19 worden bij de bovengenoemde evenementen verschillende regels ten aanzien van het al dan niet toelaten van publiek toegepast. Deze zijn te vinden op de site van de desbetreffende organisatie.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!