Hey Joe en Nimroid Vannietvelt vormen partnership

Hey Joe en Nimroid Vannietvelt vormen partnership

10/08/2021 – Afgelopen week werden diverse NRHA wedstrijden gelijktijdig op diverse plaatsen verreden. Niet alleen op de BO Ranch Derby en Maturity boekten diverse Nederlandse en Belgische combinaties succes. Op de NRHA Germany Summer Slide welke plaatshad op Kamp Lintfort (DE) reed Nimroid Vannietvelt (BE) de 8-jarige hengst Hey Joe [Smart Spook] in bezit van Steve Vannietvelt en Gina de Pauw in de Open klasse met de fantastische score 148,0 naar de zege. Vooral de spins waren indrukwekkend. Het lijkt erop dat Nimroid en Joe na maanden hard samenwerken een deal hebben gesloten om partners te worden.
Tiara van Dongen (NL) plaatste zich met de 12-jarige hengst Mr Gun WR San Jo [San Jo Freckless] in bezit van Marleen Suttels met de score 145,5 2de. In de Intermediate Open klasse eindigden beide combinaties met de score 141,5 op de gedeelde plaats 2.
In de Non Pro klasse was Dries Verscheuren (BE) succesvol. Met de 13-jarige hengst Smart N Sparkin [Smart Chic Olena] zette hij de klasse met de score 147,5 op zijn naam en met de 8-jarige ruin Missedouttinseltown [Hollywoodstinseltown] eindigde hij met de score 144,5 op plaats 3. Susanne Scharroo (NL) en de 7-jarige ruin Shortyslittlestep BB [Wimpys Little Step] eindigden met een 141,0 op de gedeelde plaats 4. In the Intermediate Non Pro klasse eindigde Scharroo met een 140,5 op de gedeelde plaats 3.
Jeugd ruiter Elisabeth Brosens (BE) zette met de 8-jarige ruin Wimpys Next Step BB [Wimpys Little Step] met de score 139,0 de klasse Youth 14-18 op haar naam.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Hey Joe en Nimroid Vannietvelt . Foto: Tom Hautmann, DE

error: Content is protected !!