Klaar voor de Run For A Million

Klaar voor de Run For A Million

14/08/2021 – “Om het tegen al de ‘grote jongens’ op te nemen, is best wel een beetje beangstigend, het is XCStra druk haha.”
Dat zijn de woorden van één van de deelnemers aan de Run For A Million welke vanaf 18 tot en met 21 augustus in de South Point Arena and Equestrian Center in Las Vegas, Nevada, wordt verreden. De ‘grote jongens’ zijn Dany Tremblay, Andrea Fappani, Jason Vanlandingham, Cade McCutcheon, Matt Mills, Shawn Flarida, Kole Price, Casey Deary, Nathan Piper, Martin Müehlstätter, Arno Honstetter, Tom McCutcheon, Brian Bell en Craig Schmersal. De Duitse Gina Maria Schumacher gaat het als enige ‘grote meid’ en Non Pro ruiter tegen hen opnemen in de competitie. Schumacher komt aan start met de 5-jarige hengst Gunnastepya [Gunnatrashya]. Eerder dit jaar reed Schumacher met Gunnastepya op de Cactus Reining Classic de score 224,0 en op NRBC de score 220,0.
Schumacher: “Het is natuurlijk spannend, maar we gaan ons best doen. Mijn paard is een fantastische atleet en ik heb Duane (Latimer), Iain (Bethke) en mijn moeder volledig achter me staan, waar ik erg dankbaar voor ben. Als het goed gaat, dan is dat geweldig; als het mis gaat, dan is het ook goed. Ik ben tenslotte Non Pro en dan mag je fouten maken 😜 “
Naast de Run For A Million competitie staan een $ 100,000 Shoot Out, $ 50,000 Freestyle Reining op uitnodiging en een $ 50,000 Non Pro- en Rookie Championship op het programma. De Run For A Million competitie wordt op zaterdag 21 augustus verreden.
De actie in Vegas is live te volgen.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Gunnastepya. Foto met dank aan Gina Maria Schumacher, DE

error: Content is protected !!