Mooie resultaten in Le Pin

Mooie resultaten in Le Pin

19/06/2021 – Met de score 217,5 claimde de Nederlandse Tiara van Dongen met de 12-jarige hengst Mr Gun WR San Jo [San Jo Freckles] in bezit van Marleen Suttels uit 25 combinaties de titel in de $ 5.500 added NRHA Intermediate Open klasse van de Get Back In The Saddle show die op dit moment in Le Pin (FR) wordt verreden. Met slechts een half puntje verschil ging de reserve titel, alsmede de titel in de NRHA-F Intermediate Open klasse welke klasse in klasse werd verreden, naar de Italiaan Stefano Ferri en de 6-jarige hengst UB Electric [Electric Code} in bezit van Bo Ranch.
Eveneens klasse in klasse werden de NRHA- en NRHA -F Rookie Professional klassen verreden. De NRHA klasse kwam met de score 211,5 op naam van de Belg Edouard Winne en de 4-jarige merrie Shinersdancingvoodoo [Shiners Voodoo Dr] in bezit van Jana Mroszewski. Eerder in de wedstrijd won deze combinatie samen met Van Dongen de co-Reserve Champion titel in de NRHA Limited Open klasse. Iets om trots op te zijn: de merrie is van meet af aan door Winne zelf getraind en dit was de eerste wedstrijd op één hand.
De $ 6.500 added NRHA Non Pro klasse vormde vrijdag de afsluiting van de dag met 28 combinaties aan start. De klasse kwam met de score 217,0 op naam van de Zwitserse Stephanie Blessing en de 5-jarige merrie Dance Gotta Gun [Spooks Gotta Gun]. De reserve titel, alsmede de titel in de NRHA-F Non Pro klasse welke gelijktijdig werd verreden, ging met de score 215,0 naar Jayden Feichter en de 10-jarige hengst Wimpys Little Chees [Wimpys Little Step].

©2021 WRS Nieuws

Foto: Shinersdancingvoodoo en Edouard Winne. Foto: John Photography, FR

error: Content is protected !!