Eerste resultaten Get Back In The Saddle

Eerste resultaten Get Back In The Saddle

18/06/2021 – Gisteren zijn in Le Pin (FR) de NRHA Open Snaffle Bit-, Limited Open- en Limited-Non Pro klassen van de NRHA/NRHA-F Get Back In The Saddle wedstrijd verreden. De deelnemende Belgische en Nederlandse combinaties lieten zich van hun goede kant zien qua rijkunst. Met de score 143,0 claimde Edouard Winne (BE) met de 3-jarige hengst Dancing Voodoo [Shiners Voodoo Dr] in bezit van Jana Mroszewski de titel. De reserve titel was met de score 142,0 voor Jurgen Pouls (NL) en de 4-jarige merrie Tejanas Sparkles [Steppin On Sparks] in bezit van Erma Brouwer. Trede 3 van het podium werd met een 141,5 ingenomen door Matyas Gobert (BE) en de 3-jarige hengst RH Freckles Elvis [San Jo Freckles] in bezit van Maxime Vermaelen.
In de Limited Open klasse deelden Winne de reserve titel met Tiara van Dongen (NL). Beide ruiters reden de score 141,5. Winne met de 4-jarige merrie Shinersdancingvoodoo [Shiners Voodoo Dr] eveneens in bezit van Mroszewski tussen de teugels en Van Dongen met de 12-jarige hengst Mr Gun WR San Jo [San Jo Freckles] in bezit van Marleen Suttels onder het zadel. De klasse kwam met de score 143,5 op naam van Coline Devault (FR) en de 16-jarige merrie Wimpys Best Step [Wimpys Little Step] in bezit van David Roux.
In de Limited Non Pro klasse eindigde Thomas Hardy (BE) en de 11-jarige hengst ND Winchester Gun [Gunner] met de score 139,0 op plaats 5. De klasse kwam met een 142,0 op naam van Matt Legrand (FR) en de 12-jarige hengst Nicmeridalittlestep [Wimpys Little Step].

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!