BO Ranch Non Pro Maturity en Open Derby

BO Ranch Non Pro Maturity en Open Derby

07/08/2021 – Vandaag om 14:30 uur gaat op de BO Ranch in La Chapelle La Reine (FR) de $ 2.000 added BO Ranch L2- en $ 3.500 added L4 Non Pro Maturity voor 8-jarigen en ouder van start, om 20:00 uur gevolgd door de $ 5.000 added BO Ranch L2- en $ 15.000 added L4 Open Derby voor 4- tot en met 7-jarigen en de verreden.
In de L2 Maturity komen 20 combinaties aan start waaronder vanuit Nederland Paulus Beurskens met Customized Whiz [Cromed Out Mercedes] en Patricia Waaijer met Reining Gunballs [Spooks Gotta Gun]. Vanuit België komen Koen Symoens met Nic Ricochet [Ricochet Rooster], Indy Henrard met Wis Its Him [I Am Shotgunner], Amber Heidbuchel met Gunners Nite Slider [Gunners Special Nite], Kim Rottiers met Fortyfour Magnum DD [Magnum Chic Dream] en Bernard Delarua met BHB Luck Sky Gunner [Gunner] aan start. Beurskens, Henrard en Heidbuchel starten ook in L4 (13 combinaties).
In de L2 Open Derby (17 combinaties) komt de Nederlandse Petra van Ede aan start met Cee U In Tinseltown [Hollywoodstinseltown] in bezit van Gisela Haas en haar in eigen bezit zijnde Gonnashowya [Gunnatrashya]. Van Ede start beide paarden ook in L4 (14 combinaties). De Belgen zijn sterk vertegenwoordigd. Bernard Fonck komt met 3 paarden aan start: Spook Sunburst [Great Sun Burst] in bezit van Rolf en Monica Reinschmidt, ND Pop Gun Trash [Gunnatrashya] in bezit van Nathalie Derua] en Lil Trouble Spook [Smart Spook] in bezit van Codan NV. Ann Fonck brengt 2 paarden uit: Shines Like Spook [Smart Spook] in bezit van Rosanne Sternberg en Colonels Whize Gun [Colonels Shining Gun] in bezit van Anneliese en Hermann Meinert. Matyas Gobert start Wild West Walla [Walla Walla Whiz] in bezit van Louise Parker.

De actie is live volgen via livestreaming.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!