Futurity wirwar in Cremona

Futurity wirwar in Cremona

11/11/2021 – Vanaf vandaag is de Fiera di Cremona (IT) het toneel voor de € 280.000 added NRHA European Futurity 2021 voor 4-jarigen, geprogrammeerd tezamen met de € 350.000 added IRHA Futurity 2021 voor 3-jarigen, de € 20.000 added IRHA L4- en L2 Futurity 2021 voor 4-jarigen, de AIQH L4 en L2 Futurity 2021 voor 4-jarigen, de finales van het € 30.000 added FISE (Nationale Federatie) Kampioenschap en diverse aanvullende klassen. Een programma waar men U tegen zegt.
De Open Euro Futurity voorrondes worden vandaag verreden, klasse in klasse met de L4- en L2 Open IRHA Futurity finales voor 4-jarigen en de L4- en L2 Open AIQH Futurity finales voor 4-jarigen. De Non Pro Euro Futurity voorrondes staan voor morgen op het programma met dezelfde constructie. De Open Euro Futurity finales worden op zaterdag verreden en de Non Pro Euro Futurity finales op zondag. Zondag wordt tevens aangevangen met de voorrondes van de IRHA- en de finale van de L4 en L2 AIQH Futurity voor 3-jarigen. De IRHA Non Pro Futurity finales worden op vrijdag 19 november verreden; de IRHA Open Futurity finales op zaterdag 20 november. Is het nog te volgen?
Met de focus op de Nederlandse en Belgische deelname komen de volgende combinaties aan start in de voorrondes van de Open Euro Futurity, waaraan in totaal 121 combinaties deelnemen (inclusief de deelname aan de IRHA- en AIQH Open Futurity voor 4-jarigen): Petra van Ede (NL) met Gunna Wimpya; Kris Hermus (NL) met Miss Maggie Brown; Cira Baeck (BE) met Oak Lilith Sixty, Americasnextcovrgirl en Custom Vintage Berry; Wim Vervecken (BE) met Spark N Whiz en GP Ferero Jac; Ann Fonck (BE) met Step N Past Ya en CS Sailin Gun; en Bernard Fonck (BE) met Face To Face en CD Shine McQueen.
In de voorrondes van de Non Pro Euro Futurity divisie komen in totaal (inclusief de deelname aan de IRHA- en AIQH Non Pro Futurity voor 4-jarigen) komen in totaal 64 Combinaties aan start, waaronder Jeffrey van Deinsen (NL) met Sparks N Prises en Tom de Boever (BE) met Spookin Riccochet.
Het volledige programma en deelnemerslijsten is te raadplegen op showmanager.
De live uitzending wordt verzorgt door Bonaga Communication.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!