Finalisten Open Euro Futurity staan vast

Finalisten Open Euro Futurity staan vast

12/11/2021 – De finalisten van de Open NRHA European Futurity voor 4-jarigen staan vast. In de voorrondes die gisteren zijn verreden reed Cira Baeck (BE) met Americasnextcovrgirl [Walla
Walla Whiz] in bezit van Maria Cecilia Fiorucci de score 220,5 en nam daarmee de leiding in L4. Eerder dit seizoen claimde Baeck met deze merrie met de score 224,5 de L4 Open titel in de NRHA Belgium Futurity. Zelden ziet men Baeck aan boord van een merrie, maar in de voorronde werd dit extra benadrukt door de roze outfit. 21 Combinaties keren terug in de L4 finale, waaronder tevens Ann en Bernard Fonck (BE) en Kris Hermus (NL). Hermus reed met Miss Maggie Brown [Magnum Chic Dream] in bezit van Kyra te Paske de score 216,0 en plaatste zich daarmee tevens voor de L3- (15 finalisten) en L2 (21) finales.
De top score 219,0 in L3 werd gereden door zowel Manuel Cortesi (IT) met PC Sliderina One [One Gun] in bezit van Azienda Agricola Cortesi Piero als Lena-Marie Maas (DE) met Arnels Spat Olena [Spat Olena] in bezit van Sabrina Adam. Maas nam ook de leiding in L2 en L1.
De NRHA Euro voorrondes werden klasse in klasse verreden met zowel de voorrondes van de IRHA L4- en L2 Open Futurity voor 4-jarigen als de finale van de AIQH L4- en L2 Open Futurity voor 4-jarigen. Baeck nam de leiding in de IRHA L4- en Maas in de L2 divisie. De AIQH L4 Open klasse kende slechts 1 combinatie aan start: Adriano Meacci (IT) met TC Lucifer 66 [Inferno Sixty Six] in bezit van Slide Or Die LLC. Met de score 211,5 claimde Meacci zowel de L4- als L2 (4 combinaties) titel.
Zowel de Euro Futurity- als IRHA Futurity finales worden zaterdag klasse in klasse verreden.
Live streaming wordt verzorgd door Bonaga Communication.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Americasnextcovrgirl en Cira Baeck. Foto: Bonaga Communication, IT

error: Content is protected !!