Non Pro finalisten NRHA Euro- en IRHA Futurity 4-jarigen

Non Pro finalisten NRHA Euro- en IRHA Futurity 4-jarigen

13/11/2021 – Gisteren zijn in Cremona (IT) de Non Pro voorrondes van de NRHA Euro Futurity voor 4-jarigen verreden, klasse in klasse met zowel de voorrondes van de IRHA L4- en L2 Non Pro Futurity voor 4-jarigen als de finale van de AIQH L4- en L2 Non Pro.
Met de score 216,0 namen Stephanie Blessing (DE) en Smart Spook Surprise [Smart Spook] de leiding in zowel de NRHA Euro L4- als IRHA L4 divisie. In de NRHA L3 divisie waren het Roberta Gianformaggio (IT) met Shining N Speedy Gun [Colonels Shining Gun] en Lucio Lavezzari (IT) met AS Just In Time [One Gun] die met een 215,0 de leidende positie innamen. Lavezzari nam tevens de leiding in zowel de NRHA L2-, NRHA L1- en IRHA L2 divisie.
De titel in zowel de AIQH L4- (3 combinaties) als L2 divisie (6) kwam met de score 210,0 op naam van Matteo Capello (IT) en Almond Spook [Smart Spook].
Met de focus op het ‘thuisfront’: Tom de Boever (BE) plaatste zich met Spookin Riccochet [Richochet Rooster] met een 207,0 voor de NRHA L2- en L1 finale. Jeffrey van Deinsen (NL) en Sparks N Prises [Steppin On Spark] zijn buiten de boot gevallen.
De Euro Futurity Non Pro finales worden morgen klasse in klasse met de IRHA Futurity Non Pro finales verreden.
De Euro Futurity Open finales worden vandaag verreden, klasse in klasse met de IRHA Futurity Open finales.
Live streaming wordt verzorgd door Bonaga Communication.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Stephanie Blessing en Smart Spook Surprise. Foto: Bonaga Communication, IT

error: Content is protected !!