GD Peptos Olena Blue en Midili L4 Open Futurity Champions 4-jarigen

GD Peptos Olena Blue en Midili L4 Open Futurity Champions 4-jarigen

24/10/2021 – Eventjes gloorde er weer hoop op een overwinning van Bernard Fonck (BE) tijdens de finales van de NRHA Germany Open Breeders Futurity voor 4-jarige paarden welke gisteren in de Ostbayernhalle in Rieden-Kreuth (DE) zijn verreden. Als 30ste combinatie aan start in het 39-koppige deelnemersveld reed Fonck Face To Face [Pale Face Dunnit] in bezit van Lenka Luckakova met de competitieve score 222,0 naar de leidende positie. De hoop was echter van korte duur. Als 31ste aan start nam Mirko Midili (IT) met GD Peptos Olena Blue [Spat A Blue] in bezit van Domenico Giannitti, de leiding met de score 225,0 over. De titel was voor Midili, de reserve titel voor Fonck. Midili bezette met Whizkeywood [Whizkey N Diamonds] in bezit van Nicola Sola met een 221,0 ook trede 3 van het podium. Daar was het wel een krap, want ook Gennaro Lendi (IT) reed met zowel OT Taris Yankee [Yankee Gun] in bezit van Cornelia Valentin als met OT Dont Miss To Wish [Dont Miss My Gun] in bezit van Domenico Giannitti een 221,0. Cira Baeck (BE) raakte de penalty box met haar beide finalepaarden hard, pech dit keer.
In L3 ging de titel met een 220,5 naar Wimpysdreamcometrue [Magnum Chic Dream] gereden door Emanuel Ernst (DE) en in bezit van Celina Stuiber. De reserve titel ging met een 220,0 naar Frozen Flame [SG Frozen Enterprize] gereden door Francesco Pedretti (IT) en in bezit van Heike Strambach. Kris Hermus (NL) reed Miss Maggie Brown [Magnum Chic Dream] voor eigenaar AK Quarterhorses met de score 218,0 naar trede 3 van het podium.
In L2 was de titel voor Pedretti en de reserve titel voor Hermus. Vanety Korbus (DE) en ND Special Nitter [Gunners Special Nite] in bezit van Laura Kraft eindigden met de score 216,5 op trede 3 van het podium.
Het L1 podium werd bezet door Philipp Küng (CH) met Lil West Side [Out West Whiz] in bezit van Gabriela Küng, score 214,0; Jeremy Ropert (FR) met Rolling Block Spark [A Sparkling Vintage] in bezit van Yves le Du, score 213,5; en Jasmin Andersdotter (DE) met BA Superchic [BA Superjac] in bezit van Kerstlin Hillerich, score 212,5.
Naast Hermus reden vanuit Nederland Roy van de Hoeven en Jurgen Pouls mee in de finales. Van der Hoeven reed met Heezshakennotstirred [Wimpyneedsacocktail] in bezit van Inanna Versteeg de score 216,0 en plaatste zich daarmee gedeeld 11de in L4, gedeelde 7de in L3 en gedeeld 4de in L2. Deze 4de plaats in L2 werd gedeeld met Pouls en Tejanas Sparkles [Steppin On Sparks] in bezit van Erma Brouwers. Met Boemil Kairos DC [Spat Split And White] eveneens in bezit van Erma Brouwers reed Pouls een 213,5 en plaatste zich gedeeld 9de in L2 en 12de in L3.

©2021 WRS Nieuws

Foto: GD Peptos Olena Blue en Mirko Midili. Foto: Tom Hautmann, DE

error: Content is protected !!