Kole Price en Gunna Stop TRFAM Champions

Kole Price en Gunna Stop TRFAM Champions

23/08/2021 – Het dak ging er af tijdens The Run For A Million competitie welke zaterdagavond in Vegas is verreden. Er stond veel op het spel; de winnaar kon een half miljoen dollar tegemoet zien.
De klasse werd met de score 225,0 geopend door Andrea Fappani en de 11-jarige hengst Platinum Vintage [A Sparkling Vintage] in bezit van Silver Spurs Equine LLC. De lat was daarmee gelegd. De Duitse Non Pro ruiter Gina Maria Schumacher volgde. Met de 5-jarige hengst Gunnastepya [Gunnatrashya] reed Schumacher een fraaie proef, zeker gezien het feit dat haar voorbereidingstijd voor dit evenement erg kort was, die gewaardeerd werd met de score 219,5, uiteindelijk goed voor plaats 13 in het klassement.
Als derde aan start stelde Matt Mills met de 9-jarige hengst Walla Walla Starbuck [Walla Walla Whiz] in bezit van Taylor Sheridan (de producer van de Paramount productie The Last Cowboy waar het eigenlijk allemaal om draait) vet teleur. Mills reed slordig met een 209,5 als resultaat .Als vierde aan start kwam Craig Schmersal met de 8-jarige hengst No Smoking Required [Gunner] in bezit van Wranglen Partnership bij Fappani langszij. De koppositie duurde maar even. Bij de proef van Jason Vanlandingham en de 6-jarige hengst A Vintage Smoke [A Sparkling Vintage] in bezit van Diane Mesmer ging het dak er af. Waar rook is, is vuur. Naarmate het publiek enthousiaster werd, wakkerde het vuur in A Vintage Smoke aan en met de score 226,0 nam de combinatie de leiding over. Dit bleef de top score tot aan de voorlaatste start: Kole Price en de 6-jarige hengst Gunna Stop [Gunnatrashya] in bezit van Amber Gokey. Price liet niets aan het toeval over. Zijn inspanning was tegen het perfecte aan met de score 228,5 als resultaat. Dat was de uitdaging voor Shawn Flarida en de 8-jarige hengst Spooks Gotta Spark [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Kevin Truax. Flarida ging de uitdaging volop aan met als resultaat eveneens de score 228,5. Een co-Championship is in deze competitie niet aan de orde en na een adempauze werd het publiek getrakteerd op de run-off. Price reed wederom een prachtige proef met de score 224,0 als resultaat. Flarida reed eveneens wederom een prachtige proef, maar een oneffenheid in de stop gaf de doorslag en maakte het verschil tussen $ 500.000 of $ 90.000 op de bankrekening.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!