KNHS NK Reining 2021

KNHS NK Reining 2021

22/08/2021 – Gisteren is op Reining Center Meertenhof in Grathem (NL) het KNHS Nederlands Kampioenschap Reining 2021 verreden. Van grote betekenis was dit NK echter niet, de interesse voor deelname is tanende.
De categorie Senioren (5 deelnemers) werd klasse in klasse verreden met de DRHA Reining Fever Open NRHA klasse (5 deelnemers). Met de score 147,0 reed Petra van Ede de 7-jarige merrie Cee U In Tinseltown [Hollywoodstinseltown] in bezit van Gisela Haas naar zowel de gouden medaille in de NK klasse als de titel in de NRHA klasse. Zilver, alsmede de reserve titel in de NRHA klasse ging met de score 146,5 naar Anne Grether en de 15-jarige hengst Wimpys Little Tejano [Wimpys Little Step] in bezit van RS Reininghorses BV. De bronzen medaille in de NK klasse ging met de score 139,0 naar Fabienne Cosijnse en de in eigen bezit zijnde 10-jarige ruin Nu Chex To Wimpy [Nu Steps To Cash].
De categorie Young Riders (5 deelnemers) werd met de score 68,0 gewonnen door  Anne van de Wouw en de 14-jarige merrie ND Bonnie Whizaday [Topsail Whiz]; het zilver ging met de score 67,5 naar Amber Rommelse en de 10-jarige ruin Vintage GQ [A Sparkling Vintage]; het brons met de score 66,5 naar Esmee Lamers en de 7-jarige ruin CDS Magic Face Dunit [Pale Face Dunit].
Voor deelname aan de categorie Junioren was geen animo.

©2021 WRS Nieuws

Foto: Cee U In Tinseltown en Petra van Ede. Foto: Lux Company, DE

error: Content is protected !!