Maytheforcebewithyou IRHA L4 Open Derby Champion

Maytheforcebewithyou IRHA L4 Open Derby Champion

01/08/2021 – In de voorronde van de IRHA Open Derby nam Mirko Midili (IT) met de 7-jarige hengst Maytheforcebewithyou [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Alberto Capello met de score 222,0 de leiding in L4. In de finale welke gisteren in Cremona (IT) is verreden deed Midili er nog een tandje bovenop en met een 227,0 claimde hij de titel. De reserve titel ging met een 225,5 naar Manuel Cortesi (IT) en de 7-jarige hengst Gunna Sparkle [Gunner] in bezit van Azienda Agricola Cortesi Piero. Met de 7-jarige hengst Colonels Dancing Gun [Gunner] in bezit van Quarter Dream SRL reed Nico Sicuro (IT) de score 224,0 en eindigde daarmee op plaats 3 in het klassement.
De L3 titel was voor Gunna Sparkle, de reserve titel met de score 222,0 voor de 8-jarige ruin Four Season Whiz [Topsail Whiz] in bezit van Luca Mauri en gereden door Sebastiano Valtorta (IT). Gal Grahelj (CZ) en de 6-jarige hengst Walla Whiz A Dun It [Walla Walla Whiz] in bezit van Katja Srimsek eindigden met een 221,0 op plaats 3 van het podium.
De L2 titel ging naar Four Season Whiz en Valtorta, de reserve titel naar Walla Whiz A Dun It en Grahelj en plaats 3 met een 220,5 naar de 5-jarige merrie Designer Jersey [Yellow Jersey] in bezit van Jerzey Szumanski en gereden door Francesco Barbagli (IT).
In L1 was het de Duitse Lena-Marie Maas die haar in eigen bezit zijnde 7-jarige ruin Chic Heidi [Chic Magnetic] met de score 215,0 naar de titel reed. De reserve titel ging met een 214,0 naar de 5-jarige hengst I Spring For Chicks [Magnum Chic Dream] in bezit van Eyal Carmon en gereden door Gabriele Landi (IT). Trede 3 van het podium was met de score 212,5 voor de 5-jarige merrie Miss Dr Feel Good [Hollywood Gun Dunnit] in bezit van en gereden door. Giulia Mandaletti (IT).

©2021 WRS Nieuws

Foto: Mirko Midili en Maytheforcebewithyou. Foto: Andrea Bonaga, IT

error: Content is protected !!