NRHA European Derby van start

NRHA European Derby van start

26/10/2021 – Met de NRHA Germany Breeders Futurity nog vers in het geheugen, gaat morgen in het raamwerk van Equitá Lyon in Lyon (FR) de NRHA European Derby van start met de voorrondes voor de Open Derby. In de Open voorrondes welke klasse in klasse worden verreden met de APHA L4 Open Derby komen in totaal 80 combinaties aan start, waaronder vanuit Nederland Petra van Ede, Olivier van den Berg en Kris Hermus en vanuit België Cira Baeck, Ann Fonck, Bernard Fonck, Wim Vervecken, Matyas Gobert, Kim Obenhaus, Gilles Huyghe en Nimroid Vannietvelt.
De Non Pro voorrondes worden op woensdag verreden. Over de deelname aan de voorrondes is nog niets gepubliceerd; de informatievoorziening is niet echt accuraat.
Twee hoogtepunten van de aanvullende NRHA Show zijn de € 10.000 added Open klasse welke op vrijdag worde verreden en de € 5.000 added Non Pro klasse welke op zaterdag wordt verreden.
De Open Derby finales worden op zaterdag verreden; de Non Pro Derby finales op zondag.
Bezoek www.nrhaeuropeanderby.com voor aanvullende informatie over de NRHA European Derby of www.equitalyon.com voor aanvullende informatie over Equitִá Lyon.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!