Frozen Shining Gun en Czechowicz L4 Open Derby Champions

Frozen Shining Gun en Czechowicz L4 Open Derby Champions

Frozen Shining Gun en Lukasz Czechowicz

Mirko Midili – Maytheforcebewhizyou

31/10/2021 – Zowel prachtig- en krachtig gereden proeven passeerden de revue in de finales van de NRHA Open European Derby welke gisteren in Lyon (FR) zijn verreden. Als eerste combinatie aan start in de 2de sectie legden Cira Baeck (BE) en de 8-jarige hengst Phantom Face [Pale Face Dunnit] in bezit van Maria Cecilia Fiorucci de lat voor L4 op 224,5. Met nog 5 combinaties te gaan verhoogden Mirko Midili (IT) en de 7-jarige hengst Maytheforcebewhizyou [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Alberto Capello] de lat naar een 227,0. De wedstrijd was echter nog niet beslist. De ontknoping kwam met de start van Lukasz Czechowicz (PL) en de 5-jarige ruin Frozen Shining Gun [Colonels Shining Gun] in bezit van Katarzyna Roleska. Het totaalplaatje zag er prachtig ontspannen uit, maar ook de uiterste concentratie spatte er van af. Czechowicz incasseerde een lichte penalty op de spins, maar compenseerde dat uitstekend met prachtig gereden cirkels, goede stops en strakke rollbacks wat werd beloond met de score 227,5 en de L4 Open Derby Champion titel. De reserve titel was voor Maytheforcebewhizyou en Midili, plaats 3 voor Phantom Face en Baeck. Daarnaast claimden Maytheforcebewhizyou en Midili de titel in de APHA L4 Open Derby finale welke klasse in klasse werd verreden met de NRHA Open Derby finales. De reserve titel was voor Phantom Face en Baeck.
In zowel L3 als L2 ging de titel met de score 222,0 naar de 8-jarige ruin Four Season Whiz [Topsail Whiz] gereden door Sebastiano Valtorta (IT) en eigendom van Luca Mauri. De co-Reserve Champion titel was met een 220,5 voor de 6-jarige hengst AJ Commander Dun Gun [Colonels Shining Gun] in bezit van Bruno Costantini en gereden door Matyas Gobert (BE) en de 6-jarige merrie Spooks Gotta Deal [Spooks Gotta Gun] gereden door Markus Gebert (DE) en eigendom van Lisa Schlatter.
In L1 claimde Lena-Marie Maas (DE) de titel. Met de 6-jarige merrie Gunnersbabe [Gunner] in bezit van Bartolomeo Rubino reed Maas de score 217,5. De co-Reserve Champion titel ging met een 213,5 naar de 5-jarige hengst Sweet Big Gun [Big Chic Gun] in bezit van Simone Quaeck en gereden door Julia Stֶädele (DE) en de 7-jarige hengst Missing Spook [Smart Spook] in bezit van Mayla Sollima en gereden door Andrea Visigalli (IT).

©2021 WRS Nieuws

Fotografie: Wanted Photos, IT

error: Content is protected !!