Gina Maria

Gina Maria

26/01/2023 – Terugkijkend op 2022 zijn er veel succesverhalen te vertellen. Enkele ruiters waren echter extreem succesvol. Een daarvan is de 25-jarige Zwitserse Gina Maria Schumacher die tegenwoordig het grootste deel van het jaar verblijft op de XCS Ranch in Texas.
In 2006 schreef Gina Maria als 9-jarige op de Swiss Slide de eerste $ 85 aan NRHA verdiensten op haar naam in de categorie Youth 13 & Under. In de daaropvolgende jaren liep het totaal aan verdiensten in rap tempo op.
In 2022 bereikte Gina Maria de magische NRHA mijlpaal van $ 1 miljoen aan verdiensten en is hiermee de allereerste Europese Non Pro ruiter met de NRHA One Million Dollar Rider Status. Enkele prestaties uit 2022 en de hieraan verbonden verdiensten die deze belangrijke mijlpaal binnen bereik brachten zijn de Cactus Reining Classis L4 Non Pro Derby Reserve Champion titel; de NRHA Derby L4 Non Pro Reserve Champion titel en de NRHA European Affiliate Championship Non Pro Champion titel. En om het jaar in stijl te eindigen won de kersverse Million Dollar Rider de NRHA L4 Non Pro Futurity co-Champion titel aan boord van 3-jarige ruin Gunnin For The Nite [Gunnatrashya].
Het succesverhaal eindigt hier echter nog niet. Gina Maria staat tevens op nummer 1 van de NRHA Non Pro Top 10 2022 ranglijst.

Foto: Gina Maria en Gunnin For The Nite. Foto: Waltenberry, VS
©2023 WRS Nieuws

error: Content is protected !!