Non Pro- en Open finales IRHA Futurity

Non Pro- en Open finales IRHA Futurity

18/11/2021 – Vandaag hebben de finalisten van de Italiaanse Futurity welke in Cremona (IT) wordt verreden een rustdag; alle voorrondes zijn verreden. Morgen gaan de Non Pro finalisten strijden om de titels, zaterdag is het de beurt aan de Open finalisten.
Met de focus op de Nederlandse en Belgische finalisten:
Bo Brutsaert (BE) heeft zich met 2 paarden voor de Non Pro finales gekwalificeerd. Met CJ Made Me Do It [CJ Whiz] komt Brutsaert aan start in L3 en L2 en met KB Cut The Cuteness [CJ Whiz] in L2.
Met de samengestelde score 436,0 kwalificeerde Ann Fonck (BE) PL Miss Gotta Whiz [Spooks Gotta Whiz] in bezit van Lenka Luckakova voor ded L4 Open finale en Bernard Fonck (BE) kwalificeerde JJ Roosters Olaf [Richochet Rooster] in bezit van Anthony Cianci met de samengestelde score 432,5. In de voorrondes ging Lukasz Czechowicz (PL) met CSG Wisemanfear [Colonels Shining Gun] in bezit van Katarzyna Roleska met de samengestelde score 439,0 aan de leiding. Petra van Ede (NL) kwalificeerde Voodoo Steps [Shiners Voodoo Dr] in bezit van Gisela Hass met de samengestelde score 423,0 voor de L2 Open finale. Met de samengestelde score 434,0 nam Francesco Barragli (IT) met SQ Magnetic Dreamer [Chic Magnetic] in bezit van Marco Martinelli de leiding in de voorrondes.
De IRHA Open Futurity finales worden klasse in klasse gereden met de AIQH L4- en L2 Open Futurity finales. De winnaar van L4 staat in principe al vast; er is maar één deelnemer: Ann Fonck met PL Miss Gotta Whiz.
Live streaming wordt verzorgd door Bonaga Communication.

©2021 WRS Nieuws

Foto: CSG Wisemanfear en Lukasz Cheechowicz. Foto: Bonaga Communication, IT

error: Content is protected !!