NRHA Derby OKC komt dichterbij

NRHA Derby OKC komt dichterbij

04/06/2021 – Over 2 weken, vanaf 19 tot en met 27 juni, gaat de NRHA Derby 2021 in Oklahoma City (VS) van start. In tegenstelling tot Europa hoeft de NRHA geen inhaalslag te maken; de Derby 2020 is ondanks de COVID-19 uitbraak in 2020 toch verreden.
Bij de inschrijvingen tot nu toe ontvangen voor de 2021 editie ontbreekt wederom de Dutch Touch niet. In de Open divisie staat Jimmy van der Hoeven ingeschreven met Onecoolchic [Magnum Chic Dream] in bezit van Casey en Kathy Hinton en Wilfred Bosscha met Model My Diamonds [Whizkey N Diamonds] in bezit van Janice Dickson. Vooralsnog ontbreken Ruben van Dorp en Michel Sandijck op de lijst. In 2020 plaatste Jimmy zich met Guaranteed A Magnum [Magnum With A Dream] in bezit van Chad en Molly Cherry 4de in de L4 Open divisie. Ruben plaatste zich met zijn eigen Spooks Gotta Crush [Spooks Gotta Whiz] 3de in de L3 Open divisie.
In de Non Pro divisie van de 2021 editie is de Britse Sternberg familie sterk aanwezig. Francesca staat ingeschreven met Red Dirt Paleface [Paleface Dunnit], George met Lemon Juice [Smart Like Juice] en Tabitha met Holly Trashya [Gunnatrashya]. De Duitse Gina Maria Schumacher staat op de lijst met Oh Starry Nite [Gunners Special Nite].
Bezoek http://nrhaderby.com/ voor aanvullende informatie.

©2021 WRS Nieuws

error: Content is protected !!